Thursday 29 November 2012

Noční směna a vánoční akt.


Dneska na noční.
Kdo z vás je Petr?
Já.
Tak teď všichni poslouchejte co napsal Petr do formuláře o tom, co si myslí o třídění krabic. "Tato práce mě baví, je to jako posilovna s jedním výrazným rozdílem. Já cvičím, vy mě za to platíte."
Myslím, že tenhle mladej chlápek to někam dotáhne, takže přestaňte nadávat na třídění krabic.

______________________________
Takže, ehm..... práce mě baví. Kdo mě zná (tedy většina čtenářů) ví, že rád tak nějak trošku (víc) kondičně cvičím. No a co teď, když tady v UK nepravidelně spím a děsně nepravidelně jím (spíš nejím), vůbec neběhám a nakonec si dám ve 2 ráno na noční dvojtej hemenex, dvojtý fazole a smaženou slaninu.

Holky maj ode mne zase slíbenej vánoční (spíš novoroční, protože vánoce nemám rád) akt a já tady vypadám jak malý prasátko tak akorát na zabijačku. Takže teď jsem se nadopoval kávou a zachvíli jdu vyzvídat, jak je to s cenami místních posiloven.

No a protože já si rád zavzpomínám a vy si rádi připomenete mou (teď přijde egoistická chvilka, bacha) formu před maturitou, hážu vám sem mou fotku z maturitního tabla.


2 comments:

  1. Tato práce mě baví, je to jako posilovna s jedním výrazným rozdílem. Já cvičím, vy mě za to platíte..tak to mě opravdu pobavilo! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No jo, je to o přístupu k práci... jak jde o něco opakujícího se a nudného tak bych to dělat nemohl.

      Jinak právě jsem se vrátil z posilovny. Mile mě překvapili. Původně jsem očekával cca 20 liber za týden a realitou je fakt, že platím 25 liber za měsíc, což se finančně vyrovná některým posilovnám v čr.
      Pro změnu mě zklamalo, že jsem asi tak 2-3x slabší, než před 3 měsíci. To je ohromná ztráta času.

      Delete