Saturday 1 December 2012

Anglický hejt.

 Dneska to bude vyloženě hejtovací post o 3 věcech.

A/ Nesnáším citrusové marmelády.
Jdu si tak tím obchodem, poslouchám hudbu a honí mě mlsná. Protože mi zabavili na letišti malinovou marmeládu, dostal jsem chuť zkusit nějakou tu typickou anglickou. Samozřejmě jsem si hamounsky koupil velké balení a šáhnul jsem po nějaké citrusové marmeládě. Dojdu domů a protože mám už spíš hlad, než chuť, rozpeču si rovnou 4 ty velké toasty.....
Inu, namazal jsem si první toast a zjistil jsem, že to je nepoživatelná hořká (bez prominutí) sračka a že vlastně nemám co dělat s těmi zbývajícími toasty, protože nemám ani máslo, ani šunku...prostě nic a suché je jíst (rozmazleně nebudu).
Takže ve škříni je marmeláda, které se nikdo nedotkne a v koši 3 oschlé a jeden namazaný toast. Co by za to děti v Africe daly.

 B/ Nesnáším dvoupencové mince. Hodnota nulová (dobře je to 0,02), vracejí mi to všechny prodavačky a automaty, je toho hodně, je to těžký a automaty to ode mne nechtějí brát zpět. A když jdu po ulici, připomínám si scénu ze Shreka, když oslík vyprávěl "Mlátili mě a řvali na mě oslíku otřes se, nechápu co po mně chtěli!!!"

C/ Nesnáším, když fotím jednorožce a vznikne z toho kačenka.
Prostě jsem měl během vaření mastnou ruku a mám takovou superobří nepoužitelné balení soli, kterým se solit nedá, takže si musím vždy usypat kousek na prkýnko a z toho si teprve brát špetky soli. No, tak jak jsem je bral, vznikl z toho jednorožec. Tak že ho vyfotím a.... já prostě nevím, jak se to stalo, ale teď to vypadá jako kachna a její odraz ve vodě.

4 comments:

  1. člověk by nevěřil, že tak krásná sklenice by mohla obsahovat něco tak odporného..ačkoliv, o stravování v Anglii se dá povídat dlouhou dobu. Co se týká drobných, nezbývá nic než souhlasit...nevím,jestli jsou lidé tak hloupí, nebo jaký mají důvod dělat více kovových plíšků, které akorát zatěžují peněženku a jsou naprosto zbytečné...o euru a jeho centech nemluvě.
    Jednorožce jsem fakt nenašel, ale odraz v hladině joo...jen mám pocit, že jsi musel mít v tu chvíli opravdu zvláštní rozpoložení mysli, když jsi se zasekl zrovna na tomhle. Kdybych tě neznal, řekl bych si, že jsi msuel být v tu chvíli zrovna dost high :D :))

    ReplyDelete
  2. Přiznávám se, že marmeládu jsem skutečně koupil převážně kvůli vzhledu. Prostě se mi líbila.

    Přísahám, že mi kuchyní proběhl jednorožec a převrátil solničku! Ne, dělám si legraci, ale fakt jsem v tom prostě původně viděl jednorožce. Asi abstinenční příznaky znedostatku masa a teď mě tak napadá.... jak by asi chutnal jednorožec? :)

    ReplyDelete
  3. já jsem našel mořského koníka
    skoro teda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jestli on to nebude jen kovboj na segwayi. :)

      Delete