Saturday 19 January 2013

Londýnská odysea.

Takže skoro týden za námi. V podstatě to bylo flákání. Spaní do 11, hledání jobcenter, orientace v Londýně, výlety do centra.
Předevčírem jsme byli v nějakém superhračkářství, kde mi nedaly spát létající víly (prostě, kurva, jak to, doprdele, může lítat bez křidýlek, vrtulek, trysek, vlasců a magnetů?!!!), včera jsem si prohlédl v nějaké galerii Dalího díla, dnes jsme byli na bleším trhu, který byl buďto skutečně pro lidi blešího vzrůstu, nebo já mám široká ramena a nakonec jsem se přežral tak, že jsem sežral snad třičtvrtěkilamasa, půl kila rýže a nudlí, dvě zmrzliny a hromadu ovoce v čokoládě, takže je mi blbě eště teď.
No a od příštího týdne hledáme práci svědomitěji. Nebo alespoň já, ti dva než se oblečou, namalují a osprchují, to je na 2 hodiny... .ale nemám jim to za zlé, člověk hold musí nějak vypadat, když už jde do "Toho Londýna".
Mno. Najít práci, pak najít druhou a pak můžeme spokojeně utrácet za to úžasné oblečení, šperky, jídlo, další tetování, piercingy a šetřit na další cestování.





2 comments:

  1. Jsem čím dál tím víc přesvědčená, že jsem se narodila na špatném místě.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já bych řekl, že to je pravděpodobnost hraničící s jistotou. :)
      Já k tomu ke všemu získal dojem, že jsem se narodil i do špatné doby.

      Delete