Saturday 23 March 2013

Inspirativity

04:07 ráno.

Někdo právě vstává do práce...já eště nešel spát. Celý týden jsem byl od rána do půlnoci v práci, zachvíli jdu zase.
Ale o tom psát nechci. Asi mě popadl nějakej inspirační amok, nebo to je tím, že jsem narazil na perfektní londýnskou fotografku/grafičku... eště jsem neprolezl její stránky ani z desetiny, zbytek jsem si nechal na neděli (volno.. já budu mít volno, kurva!) ale už jsem musel 4x vstát a jít na chodbu pro zápisník s nápady.
Aby bylo jasno. Začal jsem všude tahat zápisník na zapisování nápadů a protože nejsem ranní ptáče a vstávám 5 minut před odchodem do práce, většinu věcí včteně batohu mám nachystaných na chodbě,abych se ráno nemusel zdržovat s hledáním po pokoji. No a protože zápisník je v batohu, musím běhat na chodbu (Sorry M a S za to neustálé mlácení dveřma).

Normálně bych vám tu fotografku rád představil, ale tahle mě tak inspirovala... a já jsem tak lakomej.... že si ji nechám pro sebe a eště jednu osobu, která to ocení (Žééé?).

Následující fotky foceny v neděli - něco málo po půlnoci. Někdo to četl na FB, ale napíšu to sem eště jednou. Je fascinující, že se dá uprostřed obřího neosvíceného prostranství fotku přepálit - ať žije světelné znečištění a ISO 12800. Fotili jsme s Moonem a některé fotky vypadají jako ve dne.

Jo... a před 19 dny jsem zkoušel branding. Krásně se to zahojilo. Takže v neděli pokračování.

Aloha.




1 comment: