Friday 29 March 2013

Stále tu jsem.

Celý týden v práci, klasika.... Ale (!) pořád se něco děje.
Příští dva týdny se budu pomalu ale jistě stěhovat -  blíž do centra a za lepší nájem. Nebudu tajit, že to nebylo jen kvůli ušetřeným peňězům - už to chtělo prostě další změnu. Takže teď budu v baráku s mladými číňany a nepálci (respektive číňankami a nepálkami).
Dále... v časopise GoodFood, nebo co to je se objevil můj dezert! Abych to vysvětlil, šéf mě přesunul k výrobě, ochutnávání a organizaci dezertů a někdo si objednal můj flambovanej ananas a.... no ta fotka je malá, nic na ní nejde vidět, na tom ananasu je vyjmečné jen to, že je to ananas a tak chutná snad všem... ale i tak nemůžu říct že to nepotěšilo.
Asi před týdnem, nebo kdy to bylo, jsem začal psát dopis... teda chtěl jsem... zjistil jsem, že jsem zapomněl, jak se drží propiska a že neumím některá písmena. A to jsem si naivně představoval, jak to napíšu hezky, tuší.
V sobotu pořádám PancakeNight... nakoupí se hromada zmrzliny, marmelád, čokolád, šlehaček, ovoce, whisky, vína a budu kuchtit palačinky pro půlku Londýna. Jo? Takže všici zváni k nám do kuchyně.
Včera jsem zaspal do práce.
Kroutěj se mi vlasy.

6 comments:

  1. achjo, taky si chci do Londýna a na tvoji PancakeNight.. !!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asi škola.. třeba takový výjezd na prázdniny bych zrealizovala, jen nevím jestli by to nebylo zbytečné na kratší dobu :) A já se přidávám, vlasy jsou super. Taky mám od přírody vlnité/kudrnaté, tak vím jaké to je chtít rovné :D ale kdyby se mi vlnily tak jako tobě, nestěžuju si! ;)

      Delete
  2. Jů, máš super vlasy. :)
    Dobisy jsou skvělá věc. A tuš!

    ReplyDelete
    Replies
    1. A já si vždy přál rovné..... ale jestli mi eště někdo řekne, že ty vlnitý jsou super, tak si teda přestanu stěžovat, no. :D
      Dopisy... uznávám, hrozně sympatická věc. :) K tuši jsem se stále nedokopal, ale třeba někdy napíšu dopis (vlastní) krví!

      Delete
    2. Ano, přestaň si stěžovat - no jo, to říka ta, co si na vlasy stěžuje neustále. :D
      Mm, vlastní krví. Taky jsem nad tím uvažovala, ale bylo by to moc vyčerpávající.

      Delete