Sunday 31 March 2013

Staré blogy.


Včerejší PancakeParty dopadla dobře, usmažili jsme palčinky snad pro půlku Afriky, vypili nějakou tu whisky, pivo... sežral jsem kilo a půl  vanilkové zmrzliny. No a na všech fotkách mi chybí, tradičně, kus hlavy a fotky palačinek nikoho neberou, takže nic nebude.
Ale..(!!!)... našel jsem alba s fotkami ze starých (dvouch) blogů, které jsem smazal. Fotky které mělybýt nenávratně ztraceny.
A jsou to poklady.
A protože jsem vstával v 8 (večer), dnešní den je prostě úžasnej... na snídani palačinky, do sprchy pivo a jdu  tvořit něco uměleckého.

Fotky z blogu Projekt 365.
 Předpeklí. Tuhle fotku jsem ztratil a přitom jsem s ní měl velké grafické plány ohledně ohňů, stínů, mlhy atd... je jako stvořená pro nějaké depresivní dílo. Prostě to na měpůsbí jako sloupy podpírající strop pekla. (Jo, tudlevá jsem četl Danteho Peklo a bylo to peklo. A nespravedlivé. Všici půjdete do pekla. A jestli myslíte že ne, tak půjdete tak jako tak. A jestli nejste křesťané, tak aji tak.)
Léto... Čímdálvíc je jasné, že léto budu trávit v čr. Ty neprospané noci, přes den obchod s ovocem, vůně, chutě... (musel jsem udělat korekturu, zjistil jsem, že můj blog čtou i malí haranti (děti, chtěl jsem napsat děti) a  tak jsem musel smazat následující věty o sexu, alkoholu, skákání po znojemských střechách atd).

 Pořád to říkám. Matka chce barák cihlově červenej. Já tvrdím, že ta šedá je lepší. BTW, zdá se mi to, nebo se náš pes zmenšuje? Nebo eště rostu?

Jedna z těch kamenných věcí co je po krku nosím. Vlastně jsem teď v patové situaci, protože mi došly povoskované šňůrky a já nemůžu tady v UK tvořit. 

4 comments:

  1. Škoda že ta cenzura, o tom sexu, alkoholu a střechách bych si fakt ráda početla. :D
    Ta první fotka má fakt něco do sebe. Momumentální.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale no ták... střechy a alkohol nikoho nezajímají... kdo by to četl. :D

      Delete
    2. Já! Mě to zajímá! :D

      Delete
    3. Tak... Možná příště.xD Až bude náladíčka. Až se vyspím.

      Delete