Monday 1 April 2013

Dopisy.

Píšete dopisy?
Já jo... jeden. Už 2 týdny.

A to mám v plánu jednou napsat knihu.... to abych začal někdy teď, abych ji do důchodu hezky stihl.



Někde jsem četl, že takhle se nějak učila usmívat ženská část obsluhy před olympijskými hrami v Pekingu.

Naposledy jsem dostal aji norskou minci.... z té jsem měl radost. Né, vážně.. já se usmíval! A já se usmívám málo. (Dík, Y.)




10 comments:

  1. píšu dopisy, furt. jen teď bych měla napsat tři. vlastně ne měla, ale chci. protože vždycky když ho odesílám, představuju si, jakou to udělá radost tomu druhému. teda doufám, že udělá. jenže mám problém a to obálky. vyrábím je, ale zjistila jsem, že nemám lepidlo, takže supr no. krásná mince, naposledy jsem v dopise posílala čínskou minci na ruku)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty čínské vypadí dobře... já mám hodně rád tu "bronzovou" barvu (jsem muž (samozřejmě :D), takž ejinej popis té barvy mě nenapadá)...akorát mně ty mince nikdy nevydržely, protože se hrozně rády lámou a nemohl jsem nikde sehnat takové ty silnější, kvalitnější.
      Naštěstí asijské věci nemusím.... i když jim začínám právě díky práci v čínské restauraci přicházet (skoro doslova) na chuť.
      V pátek jsem taky nakupoval zásoby na psaní a lepení... válí se mi to všude po pokoji. Aby si na tom tak člověk vymknul kotník.

      Delete
  2. (ty ještě nejsi v práci? Trapas, a já si říkala že je v pohodě když odepíšu až navečer .D)
    není zač, víš že mam radost, když máš radost .D a dva tejdny vlastně není zas tak dlouho... Mně to normálně trvá i měsíc. Ale tak, kam spěchat, žejo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já dnes v noci nespal a tvořil jsem.... cítím se divně.
      cituji-
      "Mám chuť pomalovat zdi pokoje, polít strop barvou tak aby to kapalo na zem, rozházet po pokoji plechovky od energeťáku, poslouchat divnou muziku a se zavřenýma očima házet po pokoji vší silou tenisáky.... tak nějak se cítím.
      Už chápu při jakých náladách vznikají taková ta hyperumělecká barevná, počmáraná díla za obří částky"

      Ne, vyráběl jsem ti ve sprše na oplátku tvé mince vhodnou alternativu z kamene... vypil jsem asi 15 hrnků čaje, teď piju čaj s marmeládou, protože došel cukr a před chvílí jsem vzamyšlení kousl do lepidla místo do tužky... :D

      Ne, dnes mám práci v 1 odpoledne.... každé pondělí. Celodenní mám út-so. Spací den v neděli.
      (Jo no, čekal jsem tvůj mail eště v noci... ach jo. :D)

      Delete
  3. Tak já si všimla že mi přišel v noci, ale Ta druhá říkala, že to musim vydržet do rána, protože sem už byla unavená na odepisování .D takže smůla, zrovna nemůžu na počítač, tak se aspoň budeš mít na co těšit .D
    pošlu ti do mailu ještě ňákou divnou hudbu, jestli chceš. Takový nálady sou totiž nejlepší! Zneužij ji!

    PS: jak ti chutnalo lepidlo? Já díky podobným zásekům už třeba vím, jak chutnají anilinky.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Docela nedávám smysl, co? Zkousni to, hrozně blbě jsem se vyspala .D

      Delete
    2. Dává to smysl... je nesmyslný myslet že to nedává smysl, když to dává smysl... teďs mě rozhodila, takhle po mně chtít přemýšlet... po ránu.
      Lepidlo nechutná o nic líp, než pomerančovej sprcháč... asi tak. Vypadá to dobře a chutná to přesně naopak. Je to zrada.

      Pošli, pošli všechno, aktualizuju playlist. Jdu sníst ledničku, přepadnout knihovnu a pádím do práce. Je fajn udělat si z komentů chat. Hezkej den přeji.

      Delete
  4. Tak vám to tu čtu, snad to neva. Čaj s marmeládou vyzkouším, protože taky nemám cukr. :D Teď si tam už dva dny liju místo cukru zázvorový sirup - jenže už jsem jaksi přesirupovaná...
    Dopisy píšu, je to skvělá věc. A jeden mám napsaný za den/půlden/večer. Jsem v tomhle až moc náruživá, takže se mi ještě nestalo, abych jeden psala delší dobu - píšu to tak nějak nárazově. Vlastně jednu vyjímku mám, ale to jsem s tím dopisem cestovala, abych ho dotyčné osobě dala, ale mezitím z toho sešlo, takže jsem tam pak připsala aktuálnější zážitky.
    Á, z toho songu si mám chuť zahrát na basu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky je prej zajímavá nutela v čaji...! :D

      Delete
    2. Ouch! Tak to už je ale těžkej punk. :D

      Delete