Monday 8 April 2013

Hypermezinárodní sešlost.

Tak jsme grillovali.... upalovali grill... dělali branding. Koupili si čokoládové polštářky, čokoládové mléko a mlsali. Kecám, já jsem to sežral, všechno... nebudu se líbit holkám, budu tlustej.
Pak tam došel italskej spolubydlící... je to Max, nebo Antonio, nevím jak se jmenuje přesně, tak mu říkám Max, protože je to ten menší ze dvou italských spolubydlících. Logicky.
Donesl nějakej růžovej, posypanej barevnými věcmi, asi buchtu. Naprosto upřímně se vám přiznám, že jsem mu neupřímně řekl, že je dobrá.
Všem chutnala.
Zamýšlím se nad upřímností.
Přes plot na nás na plotě zírala kočka. Byla černá. Určitě se mě bála, protože jsem po ní střílel foťákem. Taky po kachnách.

Voním uzeninou. Jsem k sežžrrrááníííí.

Max nebo Antonio vaří. Buchtu.

Z leva Antonio, nebo Max, Já, Max nebo Antonio, Sabrinka, mistr Moon.
Znáte to, společná fotografie, Max, nebo Antonio vám vykládá něco vtipnýho s italským přízvukem. 
Úsměv a "Hele Maxi, teď se fotíme, dívej."




3 comments:

  1. Hehe, hezký. :D
    Spolubydlící s buchtama jsou zákeřný. Při naší kolaudačce jsme tam taky jedli nějakou pochybnou buchtu... Ale zatím žiju, takže asi dobrý. :D

    ReplyDelete
  2. Max vypadá jako úplnej kavalír .D Ten gif je skvělej, hrozně se mi líbí. Má super příjemnou atmošku ))
    PS: Už jsem přišla na to, koho mi připomíná Moon. Jack White a Střihorukej Edward dohromady! A Sabrinka s tou šálou vypadá jako Hermiona, nebo tak, prostě mi to připomíná ty šály co měli členi Nebelvíru .D
    (To je dost možná jedna ze ztracenejch poznámek. Hurá, přecejen mě má paměť nezklamala.)
    PSS: Snažim se přijít na lepší přirovnání palmostromu co si ujíždí v čenošskejch sedmdesátkách, ale... neexistuje. Dyštak mi napiš, až (/jestli) Moon se Sabrinkou přijdou na lepší přirovnání!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No... ta šála nevypadá jako nebelvírská.... ona je to přesná napodobenina nebelvírské. Jeslti si vzpomenu, tak jí tu hermijónskou část budu citovat - bude mít radost.
      No taky mě napadlo, že ten palmostrom je vrba mlátička v pubertě, což se nám jako HP fanouškům líbilo... No on ten strom fakt vypadá směšně, jak se kývá, tak to vypadá, jakoby trsal a kolem něj vlaje to afro.

      Delete