Monday 17 June 2013

Bruslení.


Panda se začal učit na kolečkových bruslích. Už umí docela obstojně padat. Po dvouch týdnech koukání jsem si musel své vlastí pořídit taky. Z práce budu o půlnoci jezdívat domů poloprázdnými londýnskými ulicemi. Nevím, čím to, ale v běžných sportovních obchodech inline brusle neměli a v těch neběžných pro změnu neměli mou velikost. Dnes jsem měl v práci volno, takže jsem si přivstal a PROSTĚ jsem je dnes musel sehnat. 6 hodin. Hledal jsem je pitomých 6 hodin. Ale mám je.
Včera jsem chtěl s Pandou vyfotit společnou fotku... něco na blog, na facebook, pro babičky, pro tetičky.. znáte to. Tak se nám podařil autoportrét s liškou v pozadí.
Později ukradla liška Pandovy pantofle. To vlastně do teď nechápu - šel jsem pro nějaké energeťáky a když jsem se vrátil, na hřišti ječel Panda, že mu liška utekla s pantoflama... a jakože fakt. No a nechápu, jak dokázala popadnout obě zaráz. Naštěstí je odnesla jen do nějakého křoví. Nejdřív jsme ji tedy zkusil uplechovkovat, následně upantoflovat... následně jsem musel hledat ony pantofle.
Dnes má brácha narozeniny... Já je mám až za pár týdnů společně s Barackem Obamem. Jo a jeden z mých spolupracujících v kuchyni se jmenuje Musa.
Takže bacha, spolupracuju s Musou a slavím s Obamem.





7 comments:

  1. Máš brutálne dobré a hlavne zaujímavé fotky! :D Určite sa oplatilo obetovať 6 hodín, jazdiť o pol noci v Londýne... to si niekedy tiež vyskúšam :D

    ReplyDelete
  2. Brusle to je moje láska. Už asi dva roky jsem nesáhla na kolo. Pokaždé když je venku hezky tak vytáhnu brusle. Přes prázdniny se chystám našetřit na nové http://www.inline-store.cz/damske-koleckove-brusle-tempish-elur-lady-ii/ , je to pro mě trochu vysoká cena ale zas když jezdíš každý den tak se to vyplatí.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to já na kolo nešlápl vlastně už něco přes 4 roky.... souhlas, brusle jsou lepší. Hlavně se na nich dát proplétat davem, v nouzi se dají vyzout a popadnout do ruky (někteří šťastlivci, kteří nemají veliksot 49, jako já, je dokonce strčí do batohu) a jde se....
      Jo, ty moje byly taky "dražší", ale stojí to za to- připlatit si.

      Delete
  3. pepe, vždycky, když slyším o bruslení, tak si vzpomenu na Bruce Lee :-)
    -p-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja si zase rikam, kdo je to ten Utrejch...:) zname se osobne?

      Delete