Sunday 16 June 2013

Pouliční umění.

1 hodina ráno, Piccadilly Circus. Hluk, turisté, opilí lidé, padající lidé, hlučící lidé, smějící se lidé. Pouliční umělci.
Jel jsem z práce a vidím, jak se to tam vše sešlo dohromady. Vyjmečně jsem u sebe měl jak analog, tak digitál (a taky 4 krabice sushi, které se mi nevešly do 50l armádního batohu), takže jsem hned nedočkavě drtil tlačítko STOP, abych mohl vystoupit.
Fotit podobné věci je oříšek... všici fotí to samé, všici si navzájem překážejí. Já se rád soustředím na diváky (první fotka) a představuji si, co jsou asi zač... turisté? Nebo jdou stejně jako já z práce? Mají nějaké starosti? Problémy? Potřeby? ... Všici zastavují a sledují tanečníka, tleskají, smějí se. Tanečník jim to oplácí.

Zkusil jsem zachytit víc než jen obyčjenou fotku tanečníka. Třeba se to povedlo. To nechám na vás.


 



3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. třeba? se to povedlo? třeba sakra jo! superpovedlo.. mám trošku pocit déja vu, že jsem tam toho tanečníka před dvěma lety viděla :D A jelikož jsem si poslední dobou frčela novou desku FOB tak jsem si teď ráda vzpomněla jak mě ta stará kdysi dávno mocně bavila.. ty časy byly.. úplně jiný.. celkově jsi mě dostal do nostalgie teď :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vyřeším to klasicky, rasisticky. "Voni sou ti černoši všici stejní!"
      Jop, FOB si to poslední dobou válej, poslední album dost změna, ale kvalita pořád těžce dobře poslouchatelná. :)

      Delete