Tuesday 10 September 2013

Back in London.

Přiznám se, vůbec se mi nechtělo... během těch 20 dní v čr jsem zažil tolik úžasných věcí, zážitků a blbostí, poznal nové lidi. Přitom to bylo v kontrastu s tím, co vše momentálně plánuji a chci zrealizovat - pro svou pohodlnější budoucnost, pro splnění snů.
Sotva jsem přistával v Lutonu, už mě to přešlo... auta na levé straně, nepravidelně ohraničené pozemky, milí lidé a.... mé oblíbené počasí. Při vystupování z letadla jsem se usmíval jako retardovanej.
Tady jsem, tady jdu, tady si jdu za svým.

Must tell you I did not want to go... Between these 20 days I tried a lot of new, I met new people. It was in contrast with my plans - I was looking forward to come back to realize my plans, my dreams, to control my future.
When I arrived to Luton it changed... cars on left side, grounds bordered by stone walls, nice people... my favorite weather. I started to smile like retarded.
Here I am.



4 comments:

  1. ten gif je perfektný .... škoda, že na blgoch sa nedajú dávať like ako na fb, lebo si pripadám trocha hlúpo keď ti ku všetkému píšem, len "to je také pekné" a nie niečo viac zmysluplné .... a tá posledná veta článku je .... ja neviem ako to povedať ... zaujímavá? pekná? niečo v tom zmysle :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak bejt drzej, řekl bych ti, že se dá sdílet na FB, no.. :D
      Poslední věta - uvidím, mám spoustu plánů, otázka, jak se poperou s mou leností.

      Delete
    2. tak to ma vôbec nenapadlo ... a podľa mňa to nie je byť dzrý ale konštatovať fakty ... ako napríklad moju nevšímavosť :D

      Delete
  2. ten gif je vážně dokonalýý!

    ReplyDelete