Monday 23 September 2013

Ghosts of forest.

Buldok, mozkomor, levhar, netopýr.... A co v tom vidíte vy?
Bulldog, dementor, leopard, bat .... And what do you see in it?






8 comments:

  1. jednička je rozhodně něco, co se modlí a zbytek je perfektně surrealistický :)

    ReplyDelete
  2. Suhlasim. Fotka č.1 tam som mala pocit, ze vidím osobu ktorá sa modlí.. Fotka číslo 2 , je už o fantázii každého jedinca. Ja osobne tam vidím mnoho. V mojej predstave tam vidím napríklad dve osoby. jedna je ako keby ,, pri koreňoch stromu,, a druhá v ,, korune stromu,, . Záleži z ktorého uhla pohľadu sa pozriem. Toto vidím, keď sa zameriam na stred fotografie. Keď spojím okraje fotografie, moja predstava je zrazu zmätená. Musím uznať, že sa dá s tými fotografiami pekne pracovať s fantáziou :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No můžu na to koukat pořád a neustále v tom vidím něco nového... třeba, až budu mít jednou v obyváku obří nevyužitou zeď, tak na ni tyhle namodralý čtverce hodím. Děkuju.

      Delete
  3. Na tý první je modlící se lenochod s mašličkou na hlavě, kolem kterýho jsou tváře lidí... To bude asi jeho crew!
    Ta druhá je pohled na předek tanku zeshora... Anebo raketoplán. Jo, je to raketoplán s obříma orlíma křídlama a brzy poletí do vesmíru. V tom raketoplánu jsem já a letim za Bowiem na návštěvu.
    Na třetí je ánfas velký, velký kočkovitý šelmy. Ta kočka má na čele bindi, v nose kroužek jako mají býci a je hrozně moc naštvaná. Protože má opičí uši. (Myslim, že lenochod s mašličkou s jeho crew jsou čarodějové džungle a zakleli ji.)
    Na čtvrtý je myška s očima, který ve tmě svítí jako reflektory, aby v noci viděla na cestu a nedošlo k dopravním nehodám.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teď vidim, že ta myška má navíc veverkovitý tělo, dlouhej chlupatej ocas a drží se na nějaký větvi!

      Delete
    2. Ty seš prostě senzační, Y. :)

      Delete
  4. To je dokonalé! Modlící se medvěd, Frank z Donnie Darko, nějaký zakrslý šaman u stolu a to poslední je tak krásně abstraktní, že v tom prostě nevidím nic.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete