Monday 1 September 2014

I am

Neustále se něco děje. Snažím se pracovat na tom, aby se o mně, jako fotografovi, lidé dozvěděli. To mi sice jakštakš jde, ale ne tak rychle, jak bych si přál.
Né že bych nestíhal blogovat, ale poslední 2 týdny jsem dělal víceménně fotky, které se k sobě moc nehodily a nechtělo se mi je plácat do jednoho článku - což dnes stejně udělám. Byla to taková ta skvělá kreativní focení, kdy jsem dostával zadání typu "potřebujeme fotku která vyjadřuje booking", nebo "potřebujeme nafotit budovu v King's Crossu", takže jsem si to fakt užíval, protože to je něco co mě děsně baví.

Potřebuju si udělat pořádnej životopis, posílat své práce do různých firem, nebo lidem, potřebuju fotit víc vlastních projektů. Přejmenovat blog.
Došel mi z Amazonu nádhernej cruiser, tak doufám, že se na něm nezabiju a Wacom Bamboo, na kterej si sice zatím zvykám, ale spíš mě zatím rozčiluje.
Chci se naučit trochu víc na piano, začít kreslit mangu, začít trochu podnikat, změnit stravu a začít zase pravidelně a trochu víc cvičit - protože se chci líbit holkám, žejo.






3 comments:

  1. Ten obraz na první fotce mi připomíná jeden štít s morfickým polem - ano, moc se koukám na Torchwood. -_-

    ReplyDelete