Monday 10 December 2012

Ranní ptáče víc vyfotí.

Včera jsem šel spát už někdy v 5 odpoledne. Ráno jsem se dnes probudil už někdy ve 4 vyspanej jak.... prostě vyspanej. Takže jsem čekal až začne světlat na východě obloha, hledal rychloupínací destičku na stativ a nakonec v pyžamu fotil kolem našeho baráku.
Zrovna jsem nedávno řešil fotokrizi a vymlouval se na to, že okolí je prostě děsně nefotogenické (už abych byl v Londýně), ale zkusil jsem se s tím dnes nějak poprat.

Jinak dnes jsem byl se svou skomírající angličtinou v bance. No mohlo to být sice i horší.... ale vůbec bych se nezlobil, kdyby to bylo lepší! Angličanům rozumím sice čímdál lépe, ale to nemění nic na tom, že spoustu věcí nedokážu já sám vysvětlit. Například to, že po mně chce internetové bankovnictví šestimístný bezpečnostní kód o jehož existenci nemám ani ponětí. Inu... jak jsem říkal, mohlo to být horší. Anglickou banku bych si nikdy nedovolil přepadnout.




5 comments:

  1. Velmi zajímavé ... a taky velmi pěkné!...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju. Na můj vkus trošku nedodělané, nedomyšlené... skroo bych použil výraz "ospalé". Ale co nadělám. :)

      Delete
  2. Nemůžu z toho, jak se popisuješ v profilu! Nejlepší :D
    a líbí se mi barevný ladění fotek .)
    peripetie v bance jsou víc než nezáviděníhodný...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za expozici fotek musím poděkovat jedné úžasné australské fotografce (Julia Trotti). Já si to jen vhodně zkombinoval se svými znalostmi. Děkuju.

      No jo, ten popis mě napadl ve sprše - mé studnici nápadů. :D

      Delete
  3. hezký a už jsem si přečetla , že Znojemský fotoklub ,)

    ReplyDelete