Wednesday 12 December 2012

Vánoční dárky.

Já prostě vánoce nemám rád. Tečka.

Ale rád si naděluju dárky. Po dlouhé době jsem si konečně pořídil čtečku knih - obyčejného levného Kindla 4, takže sluchátka na cestách teď nahradí na pár dní čtečka. Až se nabažím a začnu používat obojí zaráz.



Do teď na mě občas troubila auta, která jsem jednoduše neslyšel a díky českému rozhlížení "vlevo, v pravo" jsem jim vlezl do cesty. Teď na mě budou troubit auta, která prostě neuvidím, protože si budu po cestě číst.

Ale abych se dostal k důvodu tohoto postu. Jako druhej dárek si chci nadělit kapesní hodinky. Proč kapesní? Protože se mi líbí a protože náramkové nemůžu nosit. Na zápěstích mám, jak spousta lidí ví, tisíc a jedna náramků, korálků, rolniček, mincí, plíšků, propletenců, kostí a dřívek a.... hodinky se mi tam prostě nevejdou. Ale to by se dalo určitě nějak vyřešit, zkrátka a dobře si chci nadělit kapesní hodinky. Prostě.

Samozřejmě jsem si projel několik internetových obchodů a se svou hamižností jsme si vybral asi desítku skvostů a protože si z nich chci vybrat 2, poptám se na váš názor. Já sám už jedny vybrané mám na 100% a u těch druhých se pořád nemůžu rozhodnout, ak mi třeba pomůžete.

Tady jsou.




Foto - Amazon.

6 comments:

  1. kdybych je měl vybírat pro tebe, volil bych první a předposlední ...jedny takové na běžné užívání a druhé elegantní , pro určitě příležitosti :)

    ReplyDelete
  2. Já bych zase zvolil třetí a páté..ty se mi líbí z Tvé nabídky nejvíce..

    ReplyDelete
  3. Pánové díky. Asi takhle.... Určitě musím mít ty poslední a jedny z těch prvbích dvou. Taky se mi líbí ty první, jenže ty nejsou narozdíl od těch druhých vodotěsné. A já jsme takové hovado, že jsem schopnej skočit s nima do bazénu...

    ReplyDelete
  4. Úplně ty poslední :) (černo-zlaté, ve stylu Steampunku, protože ty se mi k tobě hodí nejvíc....a hodí se kamkoliv, dle mého názoru...) a jelikož se ti líbí ty první dvoje, tak vyber ty druhé a máš vybráno! :o)

    ReplyDelete
  5. Prvni a posledni jsou bez debat, ale nejak si myslim, ze nutne potrebujes jeste jedny zaviraci, bez tech by to nebylo ono...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak zatím se mi trefila do vkusu nejlépe Eli. :)

      Delete