Saturday 12 January 2013

Poslední káva.

Mohl bych napsat svůj názor na přímou volbu prezidenta, pomluvit kandidáty, nebo zvolit podobné aktuální téma. Mohl.
Místo toho si postěžuju na tu hnusnou zimu (za chvilku se dostanu k tomu, proč je to důležitější, než prezident), na neroztažitelné ucho a na nestíhačnost v kombinaci s leností. A pak taky napíšu hromadu omáčky kolem a kolem.

Takže jak už jsem řekl, je tady "doplňtenejsprostějšíslovojakéznáte" zima. Já samozřejmě ohromně uklízím a chystám se na stěhování, takže jsem si hodil do pračky skoro všechno oblečení, takže do práce jsem šel prostě naostro a byl jsem rád, že jdu !prostě! v teplákách a šusťákové bundě. No a do toho ta zima!!! To bych zakázal... to není možný, tohlencto.... to není vůbec dobrý na erekci a podobný důležitý věci, tohle počasí.
Ucho.... Ucho roztahuju už několik týdnů a prostě ne a ne ty poslední 2 mm doroztahovat. Né že bych byl málo sadistickej vůči vlastním uším.. to ne... prostě to nejde. Tečka. Takže eště 2 tejdny a jestli to na těch 15mm nějakým zázrakem nepůjde samo, tak.... to prostě musí jít, ne?!
A nestíhačno? Jasně, musím jít koupit eště nůž, uklidit kuchyň, uklidit pokoj, vysát, vyházet jídlo z ledničky, nacpat do kufru dvojnásobný objem kufru, pokecat se sousedama, jestli by se mnou nechtěli v pondělí ráno vstávat někdy v 6 ráno a.... místo toho tady lenošně píšu blogpost, ráno jsem si vyfotil autoportrét-panorama-HDR fotku nazvanou "poslední káva", žeru piškoty a zapíjím je energeťákem, zatímco se snažím cpát roztahovák alespoň o další kousek do ucha.















No a co je tedy nového? V Pondělí ráno odjezd do Sheffieldu a odtamtud do Londýna.... Na jak dlouho? Možná na měsíc... možná na celý život. :)

5 comments:

  1. Přeji šťastnou cestu a ať se v Sheffieldu i v Londýně líbí :-)

    ReplyDelete
  2. ale já chci taky napsat, že za pás dní odjíždím do Londýna možná na celý život.

    ReplyDelete
  3. Tak napiš a prijed za námi... Potřebujeme ešte jednoho originálního člověka do party ať jsme dva kluci a dvě holky.xD

    https://m.facebook.com/?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F&_rdr#!/photo.php?fbid=458508487530734&id=100001147616956&__user=0 btw, tahle fotka je focena před chvíli v Londýne, nevím jestli ti to půjde zobrazit, píšu z mobilu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. content not found, ale chci vidět tu cool partu :)

      Delete
    2. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/546935_458508487530734_1210622310_n.jpg fotka je tady a další je teď v nejnovějším postu s onou legendární figurínou. :)

      Delete