Sunday 17 February 2013

Práce.

Teď by se hodilo, připlahočit se s uštvaným/zlým/nepříjemným výrazem... vy by jste se zeptali "ty vole co je, co se ti stalo" a já bych rychlostí filmového střihu transformoval původní výraz do výrazu přiřazovaného obrovskému nadšení a špitl/zařval bych, že mám konečně (snad) práci v Londýně.

A víte co? ... Rovnou  v centru... a rovnou v nějaké super čínské restauraci... a jsem tam v kuchyni jedinej běloch... a je tam prča (prdel)... a budu moct dělat 66h týdně, takže můžu konečně začít šetřit na novej foťák, další tetování, cesty do jiných zemí aták. Tak snad mě nevyhodí ve zkušební lhůtě - dělejte, všici mi držte prsty (prsy?)........................ pořádně, sakra! Noták!

Abych popsal součanou situaci... mám radost z práce, venku řvou racci, svítí slunce, snídám Haribo medvídky, spal jsem do 12 a na oběd si dám špagety. Jo a žiju v Londýně!
Není ten svět krásnej?


8 comments:

  1. juj, dobre som ti radila :D gratulujem :))

    akovradiu.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, snad to vyjde a ta práce mi zůstane. Děkuju. :)

      Delete
  2. dobrá fotka! a v londýně přeju hodně štěstí))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju. Děkuju. :)

      Právě jsem se vrátil z práce, za 5 hodin vstávám znova do práce.
      Takže štěstí? Jooo... dík.

      Delete
  3. úplně dolce vita!

    tak ať se daří a optimismus at zůstává.

    když jsem tam hledala práci, tak jsem se nejdřív hrozně plahočila. Spousta času, kterej jsem ale ani neuměla využít, protože mi pomalu docházeli peníze už i na to jídlo. A pak to ta snaha nebyla marná. Zaplavilo mě štěstí.

    ReplyDelete
  4. To je skvělé, a jak jsi tam spokojený?

    ReplyDelete
  5. To je docela starej post, od te doby jsem zmenil praci 3x.:D

    ReplyDelete