Thursday 3 September 2015

Přestěhoval jsem se do Brightonu.

Přestěhoval jsem se do Brightonu.
Na střední škole jsem si ve druháku vysnil život v Anglii. Nijak jsem to neplánoval, jen jsem se na pár dní nadchnul pro anglickou přírodu, styl života atd.
Na konci střední jsem věděl, že na vysokou se mi moc nechce a bohůmdík to vyšlo tak, že na 6 přihlášených oborů jsem se nedostal a tak jsem vypadl do Sheffieldu v Anglii s tím, že budu pracovat, cestovat, vytvořím si portfolio... no prostě úžasně romantickej nepromyšlenej plán.
Ze Sheffieldu jsem vypadl do Londýna. O něčem takovém se mi nikdy předtím nesnilo - žít v jednom z velkých měst jako je New York, Paris, London? No skvělé.
V Londýně jsem si toho zažil dost, o tom je koneckonců tento blog... Protože plány se mění a protože jsem megaloman a ze své lenosti jsem si vytvořil svou nejhodnotnější vlastnost, rozhodl jsem se, že se odstěhuji k moři a budu se tu flákat. A realizovat své sny.
Takže do Londýna dojíždím za prací dvakrát týdně a zbytek času si užívám tady.
Londýn je skvělý. Úžasně intenzivní místo plné všeho a všech - každý si tu najde to své.
Ale protože v rámci efektivity ořezávám všechny zbytečnosti, které mě rozptylují, unavují a ztrácí můj čas, rozhodl jsem se pro Brighton - město umělců, krásných a inspirativních lidí. A moře. Protože proč dělat na emailech v kanceláři, když můžu sedět u moře? Protože proč se rozčilovat po ránu, když můžu vstát ve 4 odpoledne, skočit si do bazénu, udělat si snídani a během toho číst maily. A proč řešit překážky normálně, když si stačí sednout a udělat to jinak.
Jinak a lépe.

Další část života začíná. :)



2 comments: