Sunday 14 July 2013

Příspěvek č. 99 - shrnutí.

99 postů. Někdo by možná čekal na 100. post, ale 99 je mnohem hezčí číslo. Začal jsem blogovat eště v čr, někdy na podzim. Občas jsem to flákal, nebylo o čem psát, žil jsem občas stereotypně. Psal jsem novinky, blbosti a někdy jsem "vařil z vody", abych napsal alespoň pár slov.
Přesto se mi tu nějakým způsobem objevilo pár desítek pravidelných čtenářů, z nichž někteří dokonce aji jednou za čas dají vědět, že mě skutečně sledují.
S některými jsem si začal psát i osobně (s některými víc než je zdrávo - což vůbec nevadí! :D)
Za těch několik měsíců jsem si prošel několika změnami, změnil jsem svůj pohled na lidi, stanovil vlastní životní styl, vlastní filozofii. A taky mi narostly vlasy, přibilo nějaké to tetování.

Co vše se událo? V ČR jsem si odtančil čtvrté a pravděpodobně poslední taneční, koneckonců ty holky už jsou na mě moc mladý, heh...  a fotil s Rinym, což byl skvělej zážitek.
Potom jsem zmizel do Shefieldu za známými. Ti mi pomohli najít práci, pomohli mi k soběstačnosti.
Po novém roce se propouštělo a já musel, nebo spíš chtěl, najít novou práci. Domluvil jsme se s M a S, kteří v té době byli na západě Anglie, že si dáme sraz v Londýně a začneme realizací vyšších, náročnější snů.
Poznali jsme se, bydleli jsme v jednom domě, perfektní parta, trávili sjme spolu spoustu času a debat. Práci jsem našel víceménně náhodou. Byla náročná, ale poznal jsme v ní nové kamarády, lidi a.. Pandu.
Přestěhoval jsem se k Pandovi protože to mám blíž do práce a za mnohem lepší nájem, změnil jsem práci a pohodlně dělám v sushi restauraci.
S M a S jsme se přestali vídat. Názorově jsem se od nich oddělil a nemáme se o čem bavit. Přesto mi bydlení s nimi dalo pár užitečných nápadů, myšlenek a hlavně spoustu zážitků a fotek.

A teď? ... Budoucnost přede mnou, hodlám se stavit na pár dní do čr, potom eště nějaký čas pracovat v sushi a pak... Uvidíte sami.

Vím jistě, že od příštího příspěvku musím začít psát i anglicky. Nechce se mi do toho, odkládal jsem to, psaná angličtina mi nejde, nepoužíval jsem ji od maturity... ale těch anglicky mluvících známých a přátel je už tolik, že je nesmím nadále okrádat o informace a zážitky na mém blogu.

PePe.

7 comments:

  1. Hezke shrnuti, dobra pracicka dole uprostred a tesim se na setkani jakmile se priblizis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky. Však jsem od sestry vyrozumněl, že teď seš v Praze, ne? Tak to by jsme se mohli setkat relativně brzo.

      Delete
  2. boží ta fotka! dík za shrnutí, hned jsem trochu víc v obraze :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju. Nojo, to víš, pravidelní čtenáři čtou nepravidelně a pak musí člověk dělat různá shrnutí, fotit se kvůli tomu ve vaně a ták... :)

      Delete
  3. super animacka!
    myslim si, ze je to obdivuhodny vykon. v zari odjizdim takhle do nemecka, doufam, ze moje shrnuti dopadne aspon z poloviny tak dobre jako tvoje)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to hodně štěstí.. :) Chceš tam zůstat, nebo tam pobudeš pár měsíců/let a pak jiná země/návrat zpět?

      Delete